Facial met epileren, verven en harsen +/- 80 min.

1 behandeling 75,-

Wat is een Image Skincare facial?

De facials van Image Skincare zijn milde behandelingen zonder de “peelingen” maar er worden wel milde fruitzuren gebruikt. De facials laten je kennismaken met de producten van Image Skincare en bereiden de huid voor op een peeling. Je krijgt geen vervelling maar je voelt dat jouw huid heel glad is geworden en een frissere uitstraling heeft gekregen.

Clear cell Acne behandeling

30 min 33,-

60 min 60, –

Deze behandeling vermindert ontstekingen, verwijdert overmatig talg en zuivert de huid. In deze behandeling wordt uw huid gereinigd, gepeeld en vervolgens uitgereinigd en wordt de behandeling afgesloten met de juiste producten.

glycoluur peeling met bindweefselmassage en epileren +/- 60 min.

1 behandeling 75, –

6 behandelingen met tussenpozen van 2 weken 425, –

Wilt u een stevige en gelifte huid?

De peel geeft de huid een enorme boost! Deze behandeling onderscheidt zich doordat de peel in 4 lagen over elkaar wordt aangebracht. Na al een behandeling zal er al zeker een verschil zichtbaar zijn. Dit door de hoge dosis vitamine C, glycoolzuur en therapeutische enzymen werkt deze behandeling verstevigend, peelend, verfrissend, verhelderend en versneld het de cel vernieuwing i.c.m. de bindweefselmassage geeft deze behandeling de huid meer volume en de huid er gelift uit.

Facial met epileren +/- 60 min.

1 behandeling 55,-

Wat is een Image Skincare facial?

Deze huid verbeterende behandeling is perfect om mee te beginnen. U krijgt een gezicht behandeling met de producten van Image Skincare afgestemd op uw huid type. Na al een behandeling zal er al zeker een verschil zichtbaar zijn. Elke gezicht behandeling van ImageSkincare werkt huid verbeterend, dit door de hoge dosis vitamine C, glycoolzuur en therapeutische enzymen daardoor werkt de behandeling verstevigend, peelend, verfrissend, verhelderend en versneld het de cel vernieuwing.

Bindweefsel massage

1 behandeling 30 min 37, –

6 behandelingen elke week 190, –

Wilt u fitness voor de huid? Deze massage verbetert de doorbloeding, zuurstoftoevoer, structuur en glans kortom de gehele huidconditie. Door middel van bepaalde grepen kunnen we het dieper gelegen bindweefsel stimuleren om nieuw lichaamseigen bindweefsel aan te maken en zo de huid te verstevigen. Deze massage vermindert rimpels, kraaipootjes, littekens en stress. Direct resultaat is de frisse kleur en een vol lift effect.

Lightning peel +/- 60 min.

1 behandeling 85, –

6 behandelingen met tussenpozen van 2 weken. 490, –

Wilt u ook een mooie egale huid? Met deze verhelderende behandeling die verschillende bijzondere ingrediënten bevat worden pigmentvlekken, oneffenheden en ouderdomsvlekken geëgaliseerd en vermindert. In combinatie met de Iluma lijn van Image skincare voor thuisgebruik kunt u mooie resultaten bereiken om pigmentvlekken en andere verkleuringen te behandelen.

Wrinkle lift glycoolzuur/retinol peeling met verzorgen van de wenkbrauwen +/- 60 min.

1 behandeling 95, –

6 behandelingen met tussenpozen van 2 weken 550, –

Wilt u een stevige huid met minder diepe rimpels? Door deze behandeling verbeter je de cel vernieuwing en boost het de collageen productie van de huid. Door de retinol in de peeling worden rimpeltjes minder diep en verstevigd de huid, dit komt doordat de retinol diep in de huid doordringt en zo het lichaamseigen herstelproces stimuleert. Deze peeling is inclusief een post-treatment kit voor 6 dagen voor optimaal resultaat.

Clear cell Acne Peel level 1 +/- 60 min.

1 behandeling 75, –

6 behandelingen met tussenpozen van 2 weken 425, –

Deze peeling is een combinatie van salicylzuur en glycoolzuur. Het salicylzuur werkt kalmerend en regulerend op de talgklieren en zorgt hierdoor voor een mindere talgproductie waardoor de poriën schoner worden. Het glycoolzuur zorgt ervoor dat de dode huidcellen worden verwijdert en zorgt voor cel vernieuwing wat de huid gladder maakt en helpt tegen het voorkomen van littekens. In combinatie met de clear cell lijn van Image skincare voor thuisgebruik kunt u mooie resultaten bereiken.