Huidverbetering

 

Peeling of facial?

 

Huidverbetering met een Image Skincare facial
Huidverbetering en anti-aging met een Image Skincare facial. Wil je de conditie van jouw huid verbeteren of heb je al een mooie huid die je graag goed wilt onderhouden? Wil je geen peeling of ben je daar nog niet aan toe? Dan is een Image Skincare facial een super mooie behandeling voor jouw huid. Je maakt tijdens deze behandeling kennis met de wereld van fruitzuren zonder een intensieve peeling behandeling te ondergaan. Image Skincare facials maken jouw huid mooier, frisser, gladder en stralender.

 

Peelings en Bindweefselmassage

 

Peelings. Wil je een stapje verder in het verminderen van rimpels, acne, pigmentvlekken, verslapte of dunne huid. Kom dan langs voor een Peeling van Image Skincare. Aangepast aan de conditie van jouw huid maken deze Peelings jouw huid strakker, gladder, frisser en stralender. Altijd met gratis verplichte post-treatment kit.

Bindweefselmassage. Eventueel samen met andere behandeling. Deze massage verbetert de doorbloeding, zuurstoftoevoer, structuur en glans kortom de gehele huidconditie.
Door middel van bepaalde grepen kunnen we het dieper gelegen bindweefsel stimuleren om nieuw lichaamseigen bindweefsel aan te maken en zo de huid te verstevigen. Deze massage vermindert rimpels, kraaipootjes, littekens en stress. Direct resultaat is de frisse kleur en een vol lift effect. Dit is Fitness voor de huid!

 

Duo-behandelingen

 

Samen met vriendin, vriend , man of moeder naar de schoonheidsspecialiste. Dit is mogelijk bij ManWomenbeautycare in hotel de Witte Bergen. Gezellig samen liggend op een luxe verwarmde behandelstoel ondertussen luisterend naar ontspannen muziek. U kunt kiezen uit de onderstaande behandelingen.
Combinatie 20 min. massage en 25 min gezicht behandeling. 45,- p.p.
Complete gezicht behandeling naar keuze of uitgebreid met andere behandelingen vanaf 55,- p.p.

 

Huidproblemen

 

Huidveroudering

 

Hoe wordt huidveroudering eigenlijk veroorzaakt?

Er zijn twee oorzaken van huidveroudering, inwendige en uitwendige. De inwendige huidveroudering is moeilijk tegen te gaan deze wordt immers bepaald door de genen.
Hierdoor ontstaan er bijvoorbeeld bij sommigen al grijze haren op hun twintigste terwijl bij anderen op het veertigste levensjaar dit al het geval is.

Uitwendige huid veroudering wordt, zoals de naam al doet vermoeden, veroorzaakt door externe factoren. 80% van vroegtijdige huidveroudering wordt veroorzaakt door keuzes binnen de leefstijl zoals roken, ongezonde voeding, slechte huidverzorging en zonschade.

De uitwendige schade is goed tegen te gaan middels een dagelijks verzorgingsregime voor de huid dat Uv A/Uv B ( zit in zonnestralen en veroorzaakt huidveroudering) bescherming bevat van minstens 30 spf. Ook is het belangrijk te exfoliëren( cleanser van Image Skincare) en de aanmaak van colageen te stimuleren. Vergeet niet om Hyalaronzuur toe te voegen om de huid te hydrateren en volume te geven. Dit zijn de benodigde stappen om huidveroudering te vertragen.

Ik adviseer u graag over de behandelingen en product gebruik om uw huid langdurig in optimale conditie te houden en huidveroudering te vertragen.

Heeft u last van een huidprobleem? Bijvoorbeeld Rosacea, acne, littekens, pigmentstoornissen, gevoelige huid of een droge huid? Of u weet niet zeker wat er aan de hand is met uw huid? Ik adviseer u kosteloos over een gepaste behandeling of producten voor uw huid. In sommige gevallen worden deze vergoed door uw zorg verzekeraar!

Hieronder nog wat informatie per huidprobleem.

 

Rosacea

 

Rosacea is een huidaandoening die vooral bij vrouwen van middelbare leeftijd met een lichte huid voorkomt. De aandoening kenmerkt zich door rode vlekjes op de gezichtshuid, kleine uitgezette bloedvaatjes (couperose) bultjes en puistjes. De oorzaak van deze aandoening is onbekend. Factoren als warmte, zonlicht, cosmetica, gebruik van alcohol, eten van te pittig eten en geneesmiddelen met corticosteroïden kunnen de ontwikkeling van rode vlekjes en couperose verergeren.

 

Pigment

 

Plaatselijke ophopingen van pigment worden ook wel pigmentvlekken genoemd. Dit zijn bruine vlekjes die voornamelijk op de gezichtshuid voorkomen. Deze pigmentvlekken of ouderdomsvlekken ontstaan door (te lange) blootstelling aan Uv-stralen, erfelijkheid, huidirritatie of zijn het gevolg van hormoonschommelingen tijdens of na de zwangerschap.

 

Acne

 

Acne is een ontsteking van verstopte poriën in de huid veelal in het gezicht maar kan ook voorkomen op de rug of decolleté. Bij het ontstaan van acne speelt de hormoonhuishouding een prominente rol. In de meeste gevallen begint acne in de pubertijd, de huid ondergaat allerlei veranderingen onder invloed van hormonen. Ook kunnen bepaalde cosmetica en geneesmiddelen van invloed zijn. Vrijwel iedereen krijgt, in meer of mindere mate, te maken met acne in zijn puberteit. Ook na de puberteit kan acne aanhouden of juist ontstaan. ManWoman beautycare heeft met Image Skincare de juiste behandeling voor acne. En in combinatie van behandeling en thuisgebruik van de juiste producten Is er een mooi resultaat te behalen.

 

Gevoelige Huid

 

Een gevoelige huid kan veroorzaakt worden door een allergie of en huidaandoening.
Veel mensen met een gevoelige huid zijn meestal niet allergisch maar gebruiken de niet de juiste verzorgingsproducten voor de huid of hebben van nature een extreem gevoelige huid die fijn is van structuur en zeer gevoelig voor diverse weersomstandigheden.

 

Droge huid

 

Een droge huid heeft een tekort aan huidvetten. De bovenste huidlaag van een droge huid bevat microscopische kleine scheurtjes waardoor de huid teveel vocht verliest. Een droge huid ontstaat o.a. gebruik van ongeschikte verzorgingsproducten( Bijv. Zeep) en of langdurige blootstelling aan warm water. Tijdens het douchen, verdwijnt het beschermende vetlaagje (talg) van de huid daarna is de huid warm en verliest vocht waardoor de huid droog en trekkerig aanvoelt.

De meeste huidproblemen kunnen wij door gericht advies of behandeling verbeteren of zelfs oplossen.